Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Красен Кралев: ГЕРБ има най-добрите експерти във всеки сектор

Политика

Красен Кралев: ГЕРБ има най-добрите експерти във всеки сектор

Красен Кралев: ГЕРБ има най-добрите експерти във всеки сектор - Tribune.bg

„Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде при нас във Велинград. Силен знак от страна на нашия лидер, който за пореден път показа, че всички региони са му еднакво мили!“ Това заяви кандидат-депутатът от ГЕРБ-СДС Красен Кралев пред препълнената зала на читалището в града.

Кралев благодари, че е издигнат за водач на листата на ГЕРБ-СДС в област Пазарджик и подчерта, че водят позитивна кампания сред хората. „Лоша дума не сме казали за нашите опоненти, въпреси, че ни демонизираха и настройваха хората срещу нас с клевети и фалшиви новини, за да се докопат до властта на всяка цена“, заяви Кралев.

Кандидат-депутатът подчерта, че при многобройните обиколки и стотиците разговори с хората са обсъждали проблемите на всеки град и община. Кралев благодари за огромната любов и доверие, като е раздал повече от 20 хиляди визитки с личния си телефонен номер.

„Даваме надежда, че на този хаос и безвремие ще бъде сложен ред. Надежда, че ще има правителство, което да донесе стабилност сигурност и спокойствие“, заяви още Кралев.

Той подчертава, че ГЕРБ има най-добрите експерти във всеки сектор. „Ние имаме визия и идеи за справяне със ситуацията във всяка област - 3 години на бездействие ни нанесоха тежки щети за милиарди. Ние единствени можем и ще намерим решения, с които да изведем България от политическата и икономическа криза, в която се намира страната“, допълва Красен Кралев.

Кандидат-депутатът допълни, че присъствието на Борисов е гаранция, че ще се борят за доверието на всеки един българин, за да получат мнозинство, с което да се състави правителство. „Лошите дни са зад гърба ни, хората разбраха, че това което сме правили е добро. Разбраха, че ние сме хората на работата и градежа. Предстои ни поредната победа!“, завърши Кралев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети